Tegen newspeak, vluchtelingen en de Europese Commissie

Een paar dagen geleden kopte de Engelse krant ‘The Telegraph’: EU leaders: ‘No link’ between Cologne sex attacks and migrant crisis. Daarnaast luidde de subtitel van het artikel: European Commission denies link between migration crisis and attacks on women in Germany. Deze uitspraken werd door de journalist in kwestie afgeleid uit de wekelijkse notulen van het kabinet van de Europese Commissie. De notulen documenteren een presentatie door Frans Timmermans, de vice-voorzitter van de Europese Commissie. De schandalige, criminele daden in Keulen op nieuwjaarsnacht waren volgens deze presentatie blijkbaar een kwestie van openbare orde en had niets te maken met de asiel- en vluchtelingencrisis.

paris-1283704_1920U leest het goed, een klein probleem met de openbare orde was kennelijk de oorzaak van al die aanrandingen in Duitsland. Met dit soort leiders zit u, het Europese volk, opgezadeld. Dit zijn politici die u niet in hun huidige functie heeft verkozen, foute beslissing na foute beslissing nemen en hierdoor de toekomst van uw land hypothekeert, die hun wereldvreemd EU-project prefereren boven het eigen volk, die uw mening verachten en categoriseren als xenofoob én die massa-aanrandingen van de Europese vrouwen bestempelen als een “kwestie van openbare orde”.

In de beruchte presentatie van Timmerman staat daarnaast dat de meerderheid van de asielzoekers economische migranten blijken te zijn, in plaats van oorlogsvluchtelingen. Een minderheid zijn Syriërs die de oorlog ontvluchten en blijkbaar niet willen schuilen in Turkije, Griekenland, Macedonië, Albanië, Bosnië,… De landen die op de route liggen en die leiden tot West-Europa zijn hen blijkbaar te min. De andere groep, de meerderheid, zijn blijkbaar voornamelijk gedreven door economische motieven. Het verbaast dan ook niet dat de laatste weken, een grote influx van Marokkaanse vluchtelingen wordt gesignaleerd die via Griekenland naar West-Europa willen immigreren.

Als u nog iets meer nodig heeft om in opstand tegen te komen, dan moet u maar eens goed in de spiegel kijken en ook naar de maatschappij waarin in u leeft. Deze keer moet u dat wel doen zonder die aantrekkelijke ooglappen. Wij leven niet in een democratie en uw terechte zorgen en opmerkingen ten opzichte van de vreemdeling wordt door dit soort politici met hun newspeak weggelachen. Wees toch dapper en laat ze maar zeggen dat u niet sociaal bent, dat u een slecht persoon bent, dat u de kille en koude maatschappij van tegenwoordig vertegenwoordigd, dat u een nazi bent… Liever dat soort demonisering door die achterbakse, progressieve tegenstander met hun valse solidariteit en gastvrijheid, dan dit nog langer te moeten tolereren.

Want de volgende keer dat hier een vrouw wordt aangerand, een kind wordt gemolesteerd of een terroristische aanslag wordt gepleegd door één van die vluchtelingen en u deed niets, maar dan ook werkelijk niets om hier tegen in opstand te komen, wel dan, dan bent ook u verantwoordelijk.

Vbr. OS Michel Cardon v. Check

Een gedachte over “Tegen newspeak, vluchtelingen en de Europese Commissie

Plaats een reactie