Wees moedig en verdedig onze leidcultuur!

We zijn nu een week verder na de dodelijke aanslagen in Parijs. Meningen komen, meningen gaan, hetzelfde discours blijft spijtig genoeg bestaan. Wie dacht dat iedereen Paulus zou worden, komt bedrogen uit. Onze maatschappij is nog steeds dezelfde. Eentje vol blinde sentimentaliteit.

fear-299679_1920Liefde, hoop, bloemen, progressivisme, diversiteit, pluralisme,… Dat zijn de dingen die blijkbaar het terrorisme gaan stoppen. Ik voorspel u: men gaat van een kale reis thuiskomen. Binnen dit en x-aantal tijd komen er weer een paar ‘enkelingen’, u weet wel die zogezegde ‘lone wolves’, die uw utopische droom in diggelen gaan slaan. Dit is immers een clash tussen twee totaal verschillende werelden, culturen, beschavingen,… Label het maar zoals u het zelf wilt en graag heeft. We leven echter al een hele poos in een mietjesmaatschappij waar menig man niet de moed heeft om met daden terug te slaan.

Dwaze woorden, loze beloftes, foute analyses, blinde angst,… Het is weer zover. Dat soort zaken beheerst het land. Camera’s, enkelbanden, websites die gesloten worden, meer geld, registraties,… zijn de halfslachtige maatregelen waarmee de staat u wilt sussen. Begrijp me niet verkeerd, er zitten zeker goede zaken tussen. Maar in het algemeen willen ze u in slaap wiegen, u doen denken dat alles peis en vree zal zijn, immigratie toch een prachtige zaak blijft én vooral u de illusie geven dat uw regering daadkrachtig is. “Blijf toch stemmen op ons, wij luisteren naar u, wij begrijpen uw angst, wij doen toch wat u vraagt.” Beste mensen, ik herken een rad wanneer ik er een zie, laat u voor één keer toch niet vangen.

De utopische gedachten omtrent de goedheid in de mens, multiculturalisme en massa-immigratie zorgen er voor dat onze maatschappij niet op een correcte wijze reageert op dergelijke tragedies. Politieke correctheid blijft heersen op de openbare omroep en de bevolking vergiftigen. Islamitische Staat labelen als “Daesh” is eveneens nutteloos. Men wilt u immers laten geloven dat Islam(isme) hier niets mee te maken heeft. Uw sentimentaliteit gaat daarnaast dit tuig niet stoppen. Het verbieden van wapenbezit aan de normale burger boeit bovendien niet in de strijd tegen terrorisme. Of denkt u dat de zwarte markt hier ineens door gaat verdwijnen? Nee, enkel u wordt weerlozer gemaakt. Het Schengen-verdrag is ten slotte klinisch dood en het wordt hoog tijd dat het tijdstip van overlijden wordt verklaard. Grenzen toe, grenscontroles opdrijven, een échte migratiestop,… lijkt nuttig.

Word vooral eindelijk eens wakker, kijk rondom u en zie wat er in onze steden gebeurt. Reageer en wees moedig om de leidcultuur, de eigen identiteit te verdedigen. Want onze beschaving is het waard om voor te vechten.

Vbr. OS Michel Cardon v. Check

Een gedachte over “Wees moedig en verdedig onze leidcultuur!

 1. Met uw welnemen heb ik naar uw artikel verwezen in volgende bewoordingen.
  Begin dit jaar heette iedereen plotseling Charlie, om te protesteren tegen terreur. Niét tegen de islam, want de massa geloofde nog altijd in een islam zonder terreur.
  Sinds de Charlie-history – een momentgebeuren in het teken van verdraagzaamheid en solidariteit – viel alles weer in z’n oude plooi. Gedreven door angst voor nog meer terrorisme stelden we ons tolerant op tegenover de pathologische islam en zijn knotsgekke aanhangers. En zo gaven we de moslims nieuwe ademruimte voor nog meer terreurdaden.
  Ze krijgen het in Brussel telkens weer klaar om onze weerstand tegenover de islam neer te sabelen, om ons willoos over te leveren aan een samenleving met moslims. Gisteren het nieuws gezien op één, 10 minuten over de terreurdreiging, niet één maal is het woord islam of moslim gevallen. Als dat in opdracht is van de politiek dan moeten we vooral schrik hebben van zij die zeggen ons te beschermen.
  Liefde, hoop, bloemen, progressivisme, diversiteit, pluralisme,… Dat zijn de dingen die blijkbaar het terrorisme gaan stoppen. Ik voorspel u: men gaat van een kale reis thuiskomen. Binnen dit en x-aantal tijd komen er weer een paar ‘enkelingen’, u weet wel die zogezegde ‘lone wolves’, die uw utopische droom in diggelen gaan slaan. Dit is immers een clash tussen twee totaal verschillende werelden, culturen, beschavingen,… Label het maar zoals u het zelf wilt en graag heeft. We leven echter al een hele poos in een mietjesmaatschappij waar menig man niet de moed heeft om met daden terug te slaan.
  Die laatste uitspraak heb ik uit een rubriek van het KVHV, er is dus nog hoop.
  https://tegenstroom.wordpress.com/2015/11/20/wees-moedig-en-verdedig-onze-leidcultuur/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s